Vytvorte si skutočné podnikanie na Amazone!

Stále sa vám nedarí nájsť spoľahlivý spôsob ako si vytvoriť vlastný biznis? Občas síce dostanete skvelý nápad, ale bojíte sa rizika alebo nemáte dosť financií, či odvahu opustiť zamestnanie?

 Ak ste práve odpovedali ÁNO, prečítajte si nasledujúce riadky - možno vám prinesú do života zaujímavú zmenu. Predstavujem v nich naozajstnú príležitosť na vytvorenie skutočného biznisu, ktorý mám aj ja a viem, že zaručene funguje, pretože mi zarába peniaze.

Pred pár rokmi som sa nachádzal v podobnej situácii, ako mnohí z vás. Bol som síce zamestnaný, ale stále som rozmýšľal, ako si vybudovať vlastné podnikanie. Nebol som si istý, v akej oblasti, dokonca som nemal ani jasný cieľ, za ktorým by som kráčal. Vedel som však, že sa tejto myšlienky nechcem vzdať a skôr či neskôr mi život ukáže smer, ktorým sa vydám.

YH1P6978

Miloslav Ježo - špecialista na Amazon podnikanie

 

Nepatrím do skupiny podnikateľov, ktorí by dokázali zbohatnúť zo dňa na deň. To, že som sa osamostatnil si vyžadovalo veľa práce, študovania, hľadania, skúšania. Veď pred časom som ani len netušil, aké úžasné možnosti ponúka internet a akým zásadným spôsobom mení ľuďom životy.

Tento biznis som naštartoval ešte popri zamestnaní a dnes je už mojou realitou. Maximálne ma baví, poskytuje mi úplnú slobodu a automaticky generuje príjem. Vybudoval som ho sám vďaka nasledovaniu ľudí, ktorí rovnakým spôsobom zarábajú státisíce dolárov mesačne. Táto stratégia je overená, funguje a práve ju predstavuje aj môj ebook:

Návod na zarábanie cez Amazon

Keď som v poslednom období rozprával o tom, akému typu podnikania sa venujem, ľudia v mojom okolí boli prekvapení a chceli vedieť viac. Videl som, ako ich to zaujíma a preto som sa rozhodol zhrnúť moje doterajšie vedomosti a popísať spôsob, akým zarábam peniaze.

V ebooku prezentujem návod na spôsob podnikania, ktorý je založený na automatickom predaji vlastných produktov v USA, prípadne v iných krajinách. Píšem o predaji reálnych fyzických produktov, ktoré všetci denno-denne používame. Stačí sa rozhliadnuť okolo seba, napríklad, keď budete večer doma relaxovať. Čo vidíte? Možno obal telefón, misku pre psa, vankúš, vývrtku na víno, tácku...

Denne používame a potrebujeme stovky výrobkov. Na tomto princípe je založené aj podnikanie, ktoré predstavujem. V podstate ani nie je výnimočné, veď funguje už tisíce rokov a ďalšie tisíce aj bude fungovať. Predaj fyzických produktov nie je žiadna raketová veda. Existuje však správny a nesprávny spôsob ako ich predávať. Predstavím vám ten správny.

Vyberiete si také produkty, o ktoré je najväčší záujem, čiže dopyt zákazníkov je zabezpečený. Predávate ich pod svojou vlastnou značkou, takže ste jej jediný predajca. A napokon, ponúkate ich na najväčšom a najobľúbenejšom maloobchodnom portále na svete – na Amazon.com, ktorý neustále rastie. Počet jeho užívateľov sa rapídne zväčšuje, v roku 2014 ich bolo 270 miliónov (viď graf):

Podobne je to aj s obratom, ktorý Amazonu takisto stúpa, napríklad, v roku 2014 sa oproti 2013 zvýšil o 20 percent. Očakáva sa, že v roku 2015 presiahne hranicu 100 miliárd dolárov. Amazon je preto naozaj lákavým miestom, kde je možné produkty predávať zákazníkom na celom svete.

Ponúka sa tak obrovská a lukratívna obchodná príležitosť na vytvorenie dlhodobého biznisu. A preto som sa ju rozhodol využiť aj ja.

Ak vás oslovila možnosť vytvoriť si vlastné podnikanie, ktoré môžete riadiť z hociktorého miesta na svete, tak ste na správnom mieste. Budete potrebovať iba laptop a internetové pripojenie. Rozhodol som sa ísť touto cestou preto, aby som získal viac slobody a flexibility v mojom živote a mohol tráviť viac času so svojou rodinou. Dnes mi dovolenku už nikto schvaľovať nemusí... A to je na nej krásne :-).

Prečo si myslím, že táto možnosť je momentálne až neuveriteľne lukratívna a najlepšia, o akej viem?

  • Nízka počiatočná investícia.
  • Minimálne riziko.
  • Väčšia časť celého procesu je úplne automatizovaná.
  • Dlhodobá perspektíva.
  • Dostupnosť a rýchlosť – bez ohľadu na vek môže ktokoľvek veľmi rýchlo zaznamenať prvé výsledky.
  • Časová flexibilita – pracujete vtedy, kedy chcete.
  • Možnosť pracovať z hociktorej lokality.
  • Nie je potrebná kancelária alebo sklad, iba laptop a internetové pripojenie.
  • Fyzické produkty dennej spotreby budú vždy potrebné.
  • Obchodovanie na Amazone neustále rastie, čím ďalej tým viac ľudí chodí nakupovať práve tam.
  • Žiadne špeciálne vedomosti o predaji alebo maloobchode nie sú potrebné.

Náklady na vytvorenie takéhoto biznisu sa rátajú v stovkách eur. Určite nie viac. Skúste sa pre porovnanie zamyslieť, aké investície sú nevyhnutné na založenie iných druhov podnikania: Koľko by stálo sprevádzkovanie reštaurácie alebo iného lokálneho obchodu v nákupnom centre? Aké náklady by si vyžiadal chod kancelárie, ak by ste sa venovali konzultačnej činnosti? Koľko peňazí by si ste potrebovali na prenájom skladovacích priestorov, ak by ste predávali tovar tradičným spôsobom? Akú investíciu by si vyžadovala kúpa nejakej osvedčenej franšízy? Vo všetkých prípadoch by to boli minimálne tisíce alebo desaťtisíce eur.

Podobné porovnanie zvážte aj pri uvažovaní o možných rizikách. Pri obchodovaní na Amazone je riziko minimálne.

Model podnikania, ktorý predstavujem využíva jeden z najlepších fulfillmentových systémov na svete - Na Amazone nielenže svoje produkty predávam, ale využívam ho a na kompletnú logistiku a distribúciu.

Vytváram skutočný biznis, ktorý môžem v budúcnosti predať alebo z neho naďalej žiť.

V súčasnosti sa stále viac ľudí oboznamuje s týmto druhom podnikania, pretože v ňom vidia obrovskú príležitosť.

Tí, ktorí si mali možnosť tento Návod prečítať, myslia si o ňom nasledovné:

Dobry den, rad by som sa vyjadril k Vasmu eBooku, ktory som si kupil. Musim povedat, ze uz par mesiacov studujem veci okolo podnikania na Amazone, mam za sebou rozne webinare, rozne clanky, ebooky, prevazne od americanov. Doviedol ma k tomu vlastne Kyosaki vdaka svojej internetovej stranke a som neuveritelne vdacny lebo ma to velmi zaujalo. Vas ebook popisuje velmi podrobne a konkretne kroky, ktore su idealnym navodom. A hlavne, velmi vela tychto informacii som uz mal, ale Vy ste ma len utvrdili v tom, ze ta strategia a cesta je spravna a ta prava, kedze tym istym systemom ste sli a idete aj Vy a propagujete ho dalej. Dakujem Vam za ebook, cena za taketo informacie si myslim, ze moze byt aj vyssia. Vyborne spracovane.
Drahoslav MizerákOperation Manager
Podnikání na Amazonu je skvělou a zároveň lákavou podnikatelskou příležitostí dnešní doby. Aby vám však celý systém fungoval a opravdu vydělával peníze, je potřeba udělat řadu kroků a procesů. Bez zkušeného průvodce se na této cestě pravděpodobně ztratíte, protože to není jednoduchý systém. Rozhodně je dobré tedy čerpat ze zkušeností někoho, kdo už cestu zná a může vám ji ukázat. Na eBooku oceňuji, že popisuje všechny potřebné věci, které člověk potřebuje udělat, aby mu podnikání na Amazonu vydělávalo, a to nejen teoreticky, ale také s praktickými příklady a radami z reálné praxe.
Stanislava Mrázkováwww.stanislavamrazkova.cz
Na začiatku novembra 2014 som sa dozvedel o možnosti čo teraz ponúka Miloš. Podľa mojich informácií mali vtedy na Slovensku takúto možnosť prakticky realizovať asi traja ľudia. Dali sme dokopy s dcérkou malý team – ona ovláda angličtinu a ja obchod. Kúpili sme si on-line kurz, ktorý vo videách a písaných textoch nás mal previesť až do vysnívaného cieľa – predávať na AMAZONE. Pred Vianocami však dcérke pribudli ďalšie povinnosti čo pretrvalo ďalších pár mesiacov. Vec zostala stáť a ja som – bez dobrej znalosti angličtiny – nebol schopný sám v projekte pokračovať. Pred pár týždňami ma mimoriadne potešila informácia, že človek čo to „dal“ robí na to „kuchárku“ v slovenčine. Vyhľadal som si ho a tento návod od neho získal a neskutočne lacno! Na tých pár desiatkach strán máte všetko čo potrebujete. Skutočne ! A Miloš pritom dáva k tomuto návodu praktické bonusy čo vašu cestu ešte zjednodušia. Dnes sme už naplno reštartovali náš projekt. Dozadu môžem iba ľutovať, že sme za tú istú vec dali 5000 dolárov – tento e-book ho bohato nahradí. Vďaka Miloš !
Igor MayerTel. 0905 402 844
Kniha, která vás probudí. Váš podnikatelský duch ucítí šanci již na prvních stránkách a vy o to pečlivěji budete hltat každé slovo. Návod jak si splnit svůj sen. Návod z praxe, který budete číst opakovaně. Jedna z možností je využít kurzy v anglicky mluvícím prostředí a druhá je pořídit si tento ebook. Detailní technické kroky, které vás dělí od vyřešení si svých finančních starostí. Špatná zpráva je, že ty kroky musíte již udělat sami. Ale stojí to za to.
Luboš Majgotwww.lenosi.cz
E-book vnímam ako efektívny komplexný manuál podnikania na Amazone v predaji produktov. Na začiatku stojí zaujímavá podnikateľská príležitosť, ktorú Miloslav podrobne a najmä zrozumiteľne predstaví, aby následne sprevádzal čitateľa doslova krok za krok po ceste, ktorou si prešiel aj on a uspel. Najlepšie na e-booku je, že aj keď nie ste technický typ (ako napríklad ja ), vďaka podrobným vysvetleniam pochopíte, ako celý proces funguje, aké kroky treba urobiť, ako ich urobiť a tiež prečo. V e-booku je aj kopec trikov a postupov, ktoré vznikali na základe vlastných skúseností, a verím, že dokážu ušetriť veľa času, energie aj peňazí, ktoré by stál vlastný prieskum pokusom a omylom. Za skvelú časť považujem aj časť otázok a odpovedí, kde nájdete odpovede na väčšinu otázok, ktoré sa Vám v hlave počas čítania e-booku objavia.
Zuzana Koščováwww.zuzanakoscova.sk
Bola som už predtým presvedčená o tom, že mi bude tento ebook užitočný, lebo už na začiatku ma zaujala táto téma (keďže sama začínam podnikať na svojom e-shope:) ), a musím povedať, že ma obsah nesklamal. Naopak, je veľmi dobre a prehľadne napísaný a tento podrobný návod, ako začať podnikať na tomto najväčšom portáli na svete, môže pomôcť mnohým ľuďom, ktorí sa práve rozhodujú, v akej oblasti začnú podnikať, a či vôbec začnú. Ja sama som touto príležitosťou nadšená a chcem ju využiť. Ebook určite odporučím mojim priateľom, a hlavne môjmu synovi, pre ktorého to určite bude super možnosť, ako si vybudovať trvalý biznis bez veľkých nákladov:) Ďakujem ti, Milo, za tvoju skvelú prácu a nápad!
Katarína Löfflerováwww.katarinalofflerova.eu
Je skoda, ze e-book nevysel o par let drive. Obsahuje vsechny informace potrebne k zahajeni prodeje vlastni znacky na Amazonu. Pokryva tak know-how, ktere se na trhu ceni nekolinanasobne vyse. Tesim se na pokracovani cilene na rozvoj a prekonavani uskali tohoto uzasneho business modelu.
Jan Hurdawww.janhurda.com
Vážený pán Ježo, koncom mája som si kúpil Váš e-book, trochu so zvedavosti a len tak pre informovanosť. Preto som si jeho preštudovanie ponechal až na dovolenkové obdobie. Práve som sa vrátil z dovolenky kde som prešiel Vaše materiály. Dodatočne veľké poďakovanie. Je to zatiaľ nejlepší e -book, ktorý sa mi dostal do ruky. Informačne nabitý, hutný, bez balastu a motivačnej vaty. Väčšinou majú e-booky veľkú a veľmi sebavedomú reklamu, obsahovo sú však slabšie a mnohokrát opakujú všeobecne známe pravdy s cieľom zarobiť predajom e-booku a nie podať nejakú hodnotu. Váš materiál má zatiaľ najväčšiu "value for money", dokonca hodnota mnohonásobne prevyšuje cenu. Viem, že toto sú časté hodnotenia pri iných informačných produktoch, kde to ja osobne príjmam skepticky, ale vo Vašom prípade to sedí stopercentne. Spätne sa aj čudujem, že toto množstvo hodnotných informácii ponúkate tak lacno. Na druhú stranu to bol dôvod, prečo som si e-book kúpil. Ako som spomínal k zázračným riešeniam, bez práce, alebo len s minimálnym úsilím, za stovky Eur som skeptický. So srdečným pozdravom Peter Petrovič
Peter Petrovič

Možno ste si všimli, že niektoré kurzy, ktoré sa zaoberajú touto témou stoja tisíce dolárov. A záujem o ne je obrovský. V mojom ebooku som zhrnul najdôležitejšie potrebné informácie pre tých, ktorí aspoň rozumejú po anglicky a sú pripravení sa tejto téme venovať. Za pár týždňov môžu mať svoj prvý vlastný produkt na Amazone a predávať ho v USA, Nemecku, Veľkej Británii alebo v inej krajine.

Čo získate kúpou tohoto Návodu?

Ebook, ktorý ponúkam, nie je beletria, ale užívateľská dokumentácia, vysvetľujúca ako postupovať pri vytváraní tohoto biznisu. Obsahuje len podstatné informácie, žiadne zbytočnosti. Tvorí ho 73 strán, viac ako 20 tisíc slov a 49 fotografií z obrazovky pre lepšie pochopenie. Okrem iného v ňom vysvetľujem:

  • Aké produkty sa najlepšie na Amazone predávajú.
  • Podľa akých kritérií si vyberať produkt.
  • Ako postupovať pri zakladaní účtu predajcu.
  • Ako postupovať pri hľadaní spoľahlivého dodávateľa.
  • Všetko o dizajne konkrétneho produktu.
  • Ako vytvoriť základy predaja.
  • Aké sú prvé kroky po umiestnení produktu na Amazon.
  • Ako postupovať pri získavaní hodnotení.
  • Vízie do budúcnosti.
  • Ďalšie informácie potrebné pre vytvorenie prvého produktu a značky na Amazone.

Prikladám aj týchto 6 BONUSOV ZDARMA, ktoré vám uľahčia a urýchlia cestu za vysnívaným podnikaním:

  • 1
    Váš osobný checklist
    24 krokov, ktoré treba nasledovať pri vytváraní a umiestňovaní svojho prvého produktu na Amazon.
  • 2
    Vzor emailu
    Vzor emailu (v angličtine), ktorý posielam dodávateľom.
  • 3
    Zoznam otázok
    Zoznam najdôležitejších otázok (v angličtine), na ktoré sa treba pýtať dodávateľa.
  • 4
    Zoznam 30 produktov, ktorým sa treba vyhnúť
    Zoznam 30 produktov, ktoré síce kritériá spĺňajú, ale je lepšie sa im vyhnúť, pretože ich už ponúka príliš veľa predajcov.
  • 5
    Aktuálne informácie
    Prístup k ďalším exkluzívnym informáciám o rozvíjaní biznisu, ktoré budete odo mňa dostávať.
  • 6
    Aktualizácia ebooku
    Doživotnú aktualizáciu ebooku – online svet sa dynamicky mení, preto budem ebook priebežne aktualizovať a dopĺňať zásadné informácie.

Cena Návodu na zarábanie cez Amazon je iba 77 EUR.*

*Vrátane všetkých bonusov a budúcich aktualizácií.

Ak chcete získať 30-minútovú konzultáciu naviac, vyberte si VIP verziu:

VIP verzia

(Ebook + Bonusy + 30-minútová konzultácia)

Pokiaľ by ste chceli váš biznis na Amazone naštartovať ešte rýchlejšie, máte možnosť rozhodnúť sa pre VIP verziu. Tá okrem samotného eBooku a všetkých bonusov obsahuje aj 30-minútovú telefonickú konzultáciu so mnou.

Ak sa rozhodnete pre VIP verziu, odporúčam prečítať si najprv celý ebook, pripraviť si zoznam otázok a otvorených bodov, aby ste svoj čas vyhradený na konzultáciu využili čo najefektívnejšie a najlepšie pre vás. Následne sa dohodneme na konkrétnom čase a naplánujeme náš rozhovor.

Cena VIP verzie (eBook + Bonusy + 30 min. konzultácia) je 119 EUR.

Školenia s touto tematikou stoja niekoľko stoviek alebo tisícov eur a sú v angličtine. Viaceré z nich som absolvoval a vyskúšal. Do ebooku som vybral to najdôležitejšie z nich. Kliknite na tlačidlo Kúpiť a získajte tento jedinečný ebook.

Nepoznám žiaden iný, čo i len podobný manuál na našom trhu za tak nízku cenu, ktorý by chronologicky vysvetľoval postupnosť krokov pri vytváraní uceleného obchodného prípadu. Pokiaľ náhodou o niečom podobnom viete, smelo ma môžete presvedčiť o opaku a poslať mi info na môj mail milos@miloslavjezo.sk. Rád privítam spätnú väzbu a tiež ocením, ak sa neskôr so mnou podelíte o vaše úspechy na Amazone.

Kladiete si otázku, prečo by mal niekto kupovať práve vašu značku produktu, keď nie je známa? Práve dôveryhodnosť a obľúbenosť Amazonu medzi spotrebiteľmi váš produkt zviditeľní. Možno ste si teraz uvedomili, že vôbec netušíte, aký produkt by ste mohli predávať. V ebooku podrobne vysvetľujem postup výberu tak, že si ktokoľvek dokáže vytipovať hneď niekoľko produktov. Z nich si vyberie pre seba najzaujímavejší, ktorému sa chce venovať ďalej.

Som presvedčený, že ebook, ktorý si kúpite je jednoducho „bomba“. Rozhodol som sa preto, že vám ponúknem 7-dňovú záruku spokojnosti. Ak do 7 dní od kúpenia ebooku zistíte, že sa vám nepáči alebo budete mať pocit, že nie je pre vás vhodný, vrátim vám peniaze v plnej výške.

P.S. 1. Rozhodnutie, či ponúkanú možnosť využijete a začnete si budovať svoj vlastný skutočný biznis alebo nie, je na vás. Ak zvolíte nie, tak zostávate tam, kde sa momentálne nachádzate. Ak ste sa rozhodli posunúť a ebook si kúpite, získavate cenné informácie, vďaka ktorým môže vaše podnikanie vystreliť raketovou rýchlosťou. Získajte ho na tomto ODKAZE alebo kliknutím na tlačidlo KÚPIŤ Návod na zarábanie cez Amazon.

P.S. 2. Len pripomínam: Cena tohoto Návodu je iba 77 EUR. Každý, kto si ebook kúpi má sedemdňovú garanciu vrátenia peňazí. Získa tak dostatočne dlhý čas na pokojné rozhodnutie, či sa bez rizika chopiť ponúkanej príležitosti.